Moestuin kweekbak van palletrand

69,00

Deze moestuin-kweekbak is gemaakt van een oude palletrand. Deze randen worden gebruikt om over een pallet heen te zetten, ze worden ook wel pallet-opzet-randen genoemd.

De ideale bak om je gekweekte groente en kruiden in te verpotten. Perfecte hoogte voor kleine kinderen. Daardoor een aanwinst voor in de kindermoestuin.

Wissen

Product Description

De ideale bak om je gekweekte groente en kruiden in te verpotten. Perfecte hoogte voor kleine kinderen. Daardoor een aanwinst voor in de kindermoestuin.

Deze moestuin-kweekbak is gemaakt van een oude palletrand. Deze randen worden gebruikt om over een pallet heen te zetten, ze worden ook wel pallet-opzet-randen genoemd.

Deze kweekbak of kweektuin is aan de onderkant dicht gemaakt en voorzien van poten zodat hij mooi van de grond staat en zodat je hem overal op een ideale plek neer kan zetten, dus ook op een terras. Verder is de binnenkant bekleed met worteldoek. Je kan dus zo beginnen. Er gaan ongeveer 2 zakken biologische moestuingrond in (deze kun je bijvoorbeeld bij de intratuin kopen).

Standaard is deze bak voorzien van Nano-coating.

Afmetingen

  • 80cm breed
  • 60cm diep
  • 52cm hoog

Levering

Onze levertijd is momenteel 30 werkdagen voor meubels en 12 werkdagen voor accessoires. Gratis levering in heel Nederland.

Betaling

Je kunt bij ons betalen met; iDEAL, MisterCash, Overboeking, PayPal of SofortBanking. Veilig en vertrouwd.

Uiterlijk van de planken

Alle producten van oude planken/ materialen zijn variërend in kleur en in selectie. Wij maken elk meubel of accessoire op maat en per bestelling. De foto die je als productafbeelding ziet is een foto van het meubel die wij onlangs hebben geleverd aan een klant. Elk meubel ziet er weer anders uit en geen een meubel is exact hetzelfde, dat is een van de vele karaktereigenschappen van onze meubels.
Heb je een voorkeur in kleur of selectie? Dan kun je dat aangeven bij je bestelling.

Afwerking van de planken

Onze meubels worden perfect afgewerkt geleverd, zo worden ze altijd meerdere keren geschuurd. Voor meer informatie over onze kwaliteitsgarantie klik hier.

Nano anti-vlek en vocht coating

Elk product kunnen wij voorzien van onze speciale anti-vlek coating. Deze coating zorgt er voor dat je meubel of accessoire vlek- en vochtafstotend wordt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief levering binnen Nederland. Je hebt onze meubels dus in huis voor de prijs welke je ziet staan, geen verdere verrassingen achteraf.

Additional Information

Gebruik

Buiten

Materiaalsoort

Palletrand

Meubelserie

Bescherming

Geen coating, Nano-coating

WEBSHOP GESLOTEN

Wij kunnen i.v.m. enorme drukte geen aannemelijke levertijden meer garanderen die horen bij een webwinkel. Wij splitsen ons momenteel alleen toe op onze maatwerk projecten.

Zoeken
  • Nederland en België

  • Geen verzendkosten

  • Snelle levertijd

  • Veilig betalen

  • Ecologisch verantwoord

  • Persoonlijk contact