Kwaliteitsgarantie

zeker van je aankoop

Kwaliteit

Al onze producten worden in eigen werkplaats gemaakt en gaan de deur niet uit zonder dat deze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Je vindt op onze producten daarom altijd een brandmerk of embleem van ons logo om onze kwaliteit te waarborgen.

Wij hechten veel waarde aan de afwerking. Wij schuren bijvoorbeeld de planken meerdere keren in verschillende korrel zodat de meubels comfortabel te gebruiken zijn. Elk meubel heeft de optimale stevigheid en constructie waarvoor deze gebruikt dient te worden. Verbindingen verlijmen wij altijd met watervaste lijm. Vanzelfsprekend voor ons is dat bevestigingsmiddelen zoals schroeven zo min mogelijk zichtbaar zijn en de meubels vanuit esthetisch oogpunt kloppen en in verhouding zijn.

Garantie

Wij garanderen je kwaliteit gedurende 2 jaar op al onze producten. Hierbij gaan we er wel vanuit dat je de producten gebruikt waarvoor ze zijn bedoeld en deze goed behandeld en onderhoud.

Alhoewel wij voornamelijk gebruik maken van oude (en dus gebruikte) materialen kan het voor komen dat er ‘krasjes’ en kleine beschadigingen zitten op een nieuw product. Het materiaal waarvan het meubel of accessoire is gemaakt is immers al een keer gebruikt.

Meubels die je buiten wilt gebruiken, zoals een loungemeubel, dienen beschermd te worden met bijvoorbeeld een nano anti-vlek coating of een beits. Je kunt deze bescherming zelf aanbrengen of door ons (optie bij bestellen). Elk jaar dient het meubel opnieuw te worden behandeld met een geschikt beschermingsmiddel. Wij adviseren om meubels of accessoires niet langdurig bloot te stellen aan vocht of vuil. Je kunt de meubels bijvoorbeeld afdekken met een hoes of tijdens de winter binnen zetten. Kort samengevat; wij geven geen garantie op een meubel wat in weer en wind zonder bescherming buiten staat.

Meer informatie over bescherming? Klik hier.