Service

wij zijn van den Adel Meubels

Leuk dat je op onze website bent. Wij maken vele mensen blij met onze op maat gemaakte meubels en accessoires.

Wij geloven in persoonlijk contact op een informele manier. Geen kleine lettertjes of deftige brieven, maar een persoonlijke e-mail met normale taal. Wij zijn kritisch op onze zaak en op onze lopende projecten; er gaat niks de deur uit wanneer het niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen.

We bekijken de zaken vanuit het oogpunt van de klant en denken vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. Dat laatste maakt het vak zo leuk; bij ons is geen kast hetzelfde en is alles mogelijk.

Wij zijn een klein maar professioneel bedrijf waarbij liefde voor het vak en authenticiteit altijd terug te vinden zijn in onze producten en dienstverlening.

Ontwerpen

Wanneer je iets door ons wilt laten maken (op maat) dan maken wij altijd vrijblijvend een 3d schets met bijbehorende prijsopgave van jouw wensen. Zo zie je altijd eerst hoe het meubel of accessoire er uit komt te zien. Je zit dus nooit ergens aan vast.  Meer info over maatwerk? Klik hier.

Prijzen

Wij doen verder niet aan allerlei bijkomende kosten wanneer je een product wilt bestellen. De prijzen die je ziet staan zijn de prijzen waarvoor je het in huis hebt; inclusief alles.
Wij berekenen de prijzen voor onze meubels op een eerlijke manier; je betaalt dus niet opeens een groot deel extra omdat je bijvoorbeeld een tafel 2cm langer wilt hebben; gewoon een kleine vergoeding voor het extra hout en eventuele extra kosten wanneer dit voor ons meer werk is.

Levering

Wij proberen zoveel mogelijk bestellingen zelf te leveren met onze eigen bezorgservice. Dit doen wij in Nederland en België. Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met de klant bij het leveren van onze producten. Lees hier hoe wij te werk gaan bij het leveren van bestellingen.

Contact

Wanneer je contact met ons opneemt krijg je een van ons aan de lijn of ontvang je een reactie van ons per email. Wanneer je ons een email stuurt proberen wij deze altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Oja, en wij bellen niet met een onbekend nummer; meestal met onze eigen gsm.

Klachten

Zit je ergens mee of is iets niet naar wens? Bel ons even op en we kijken samen naar de beste oplossing. Voor contactinformatie klik hier.

Onze meubelseries

Zelf hebben wij enkele meubelseries met hun eigen karaktereigenschappen en prijsklassen. In onze webshop vind je deze terug. Leuk om te weten is dat de benamingen van deze series directe verwijzingen zijn naar oudheden hier uit Bergen op Zoom.