Levering

altijd gratis in Nederland

Al onze prijzen zijn altijd inclusief bezorging in Nederland, zowel de prijzen in onze webshop als in offertes. Dus je hebt het product in huis voor het bedrag wat je ziet staan. Voor Belgische klanten is de bezorging gratis vanaf €100,- (daaronder zijn de verzendkosten €10,-). Bezorgen buiten Nederland of België kan uiteraard ook. Neem hiervoor even contact op.

Kleine meubels en accessoires versturen wij over het algemeen met de pakketpost (PostNL). Grote meubels bezorgen wij in de meeste gevallen zelf.

Wanneer je bestelling klaar is laten wij je weten hoe wij je bestelling gaan leveren.
Benieuwd naar onze levertijden? Klik hier voor de actuele levertijd.

Pakketpost

Indien wij je bestelling met de pakketpost gaan versturen krijg je van ons een email met een track&trace code zodat je de zending kunt volgen. De pakketbezorger bezorgt in de meeste gevallen dan de volgende dag je bestelling.

Bezorgservice

Wanneer wij zelf jouw bestelling komen afleveren nemen we contact op voor het maken van een afspraak. We helpen hierbij ook even het meubel op z’n plek te zetten. Wanneer het meubel op een andere verdieping gewenst is dan is dat geen probleem, maar geef het even van te voren aan.

In beide gevallen is het mogelijk om op een ander adres de bestelling te laten leveren, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren.

Wij kunnen meubels ook op een later tijdstip leveren, wanneer je bijvoorbeeld nog niet klaar bent met een verbouwing of als je zelf op vakantie bent. Neem hiervoor even contact met ons.